Social Media

zweefpotlood2 copy

De vraag is niet òf we social media inzetten, de vraag is hoe goed we het inzetten.

Erik Qualman

 

 

Social Media als onmisbaar instrument

Social media zijn niet meer weg te denken, zowel privé als zakelijk. Er zijn enorm vel social media, er verdwijnen social media en er komen nieuwe social media bij. Kortom, de social media zijn continu in beweging. Je hoeft niet op elk social medium maar maak gebruik van die media die jou verder helpen.

Social-Media-Landscape-2016

  Twitter is een van de grootste aanbieders van nieuwe banen. Zie ook www.twiba.nl.

Linked-In; hèt zakelijk netwerk. Recruiters (P&O-ers,managers) zoeken op LinkedIn naar de voor hen meest passende nieuwe medewerker.

Facebook; privė netwerk maar wat ook steeds meer zakelijk wordt ingezet.
Inge van Erkel van Ivané Loopbaanperspectief is actief op deze media. Zowel voor haar eigen bedrijf als ook voor haar cliënten. En met succes! Cliënten vinden werk door het via-via netwerk danwel halen opdrachten binnen. Ze leren vragen te stellen en gaan op zoek naar de antwoorden. Door zichzelf te profileren vinden werkgevers deze actieve cliënten.

Daarom geeft zij trainingen in LinkedIn, Twitter en Facebook. Zij doet dit voor overheidsbedrijven en het bedrijfsleven. Deelnemers zijn elke keer weer verrast welke mogelijkheden er zijn en wat de toegevoegde waarde voor henzelf en voor hun cliënten is. Ook ondernemers nemen deel aan deze training om zo hun eigen zaak op de kaart te zetten. Particulieren, ook als zij (nog) niet op zoek zijn naar een baan, zien de kansen die zij leren vanuit deze social media.

Volg een actieve, interactieve en inspirerende training LinkedIn of Twitter of Facebook bij Ivané Loopbaanperspectief.

Dit kan in-company, een groepstraining of privé.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.