Inge van Erkel

Leer van gisteren, droom van morgen en leef vandaag.
–NN

Ik heb lang in het bedrijfsleven gewerkt, onder meer als manager. Een roerige wereld, die continu verandert. Mensen schieten dan vaak in de emotie en verstarren, en daarmee het bedrijf ook. De kunst is om mensen weer te bezielen en te motiveren, en daarmee ook het bedrijf weer een ziel te geven.

Venster op de toekomst
Mijn toegevoegde waarde is mensen te ondersteunen bij het veranderen en het groeien. Ze te helpen de diepere krachten in zichzelf te ontdekken. Ze te helpen om hun venster op de toekomst weer te openen. Ruim tien jaar geleden mondde dat uit in het oprichten van Ivané Loopbaanperspectief.

Kwaliteit vind ik in mijn vak belangrijk.
Sinds 2010 ben ik op het hoogste niveau (C) gecertificeerd via het Career Management Institute (CMI).

Ik ben lid van het Noloc, de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Carrièrecoaches. Om zelf daar ook mijn bijdrage aan te leveren, heb ik ruim vijf jaar in het bestuur van het Noloc gezeten. Voor meer informatie over het Noloc: www.noloc.nl.

Sinds 2012 ben ik verbonden als docent aan de opleiding waar het voor mij begon: Vista Nova (opvolger van Opleiding Hoogendijk).

Opleidingen

  • Post-Hbo-opleiding Loopbaan- en mobiliteitsadviseur – Hoogendijk – nu Vista Nova
  • E-coaching
  • Practitionersopleiding Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
  • Masteropleiding NLP
  • Stressmanagement
  • Diverse managementtrainingen
  • Hbo-opleiding (Diëtetiek)

Reacties zijn gesloten.