Het 45 plus ontwikkeladviestraject voor jou!!

Kom in beweging

Kom in beweging en start jouw 45 plus ontwikkeltraject

Is het 45 plus ontwikkeladvies wat voor jou?

Jij

  • bent 45 jaar of ouder
  • werkt minimaal 12 uur per week en je hebt de afgelopen periode gewerkt
  • bent werknemer/ondernemer/uitzendkracht
  • zit niet in een reorganisatie-/ziekte- of ontslagtraject?

Ja, dan is het 45 plus ontwikkeladviestraject er voor jou.

 

Dit traject wordt volledig gesubsidieerd door de overheid. In dit traject bekijken we in vier gesprekken: waar sta je nu, wil je (nog) stappen maken, wat heb je nodig?

Deze subsidie loopt tot 19 januari 2020 (of eerder als de subsidiepot leeg is).

Het traject is voor jou bedoeld, dus je werkgever staat hier helemaal buiten. Gewoon de kans om eens te sparren met een onafhankelijk loopbaanadviseur. De inhoud van het traject wordt door jou bepaald, de rekening wordt door de overheid betaald.

Wat kan er bijvoorbeeld in dit traject:

  • je wilt je beter kunnen profileren en misschien toewerken naar een andere baan/ander werk? Dan gaan we werken aan je CV, je LinkedIn profiel en aan het houden van netwerkgesprekken.
  • je bent al jaren ondernemer en altijd druk met je organisatie. Maar hoe sta jij er voor, wat zijn jouw kwaliteiten, wat wil jij ontwikkelen op persoonlijk gebied?
  • je wilt eigenlijk nog wel een opleiding/cursus volgen. Samen bekijken we de mogelijkheden en maken een actieplan, eventueel met behulp van netwerkgesprekken, om dit te realiseren.

Is dit wat jij wilt? Neem dan contact met mij op en we gaan aan de slag.

Download het formulier Formulier 45+aanvraag,

vul het in en mail het naar mij. Ik neem dan zsm contact met je op voor onze eerste afspraak. Naar de subsidie heb je geen omkijken, dat regel ik.

Mijn kantoor staat in Apeldoorn. Kom je niet uit de omgeving van Apeldoorn, neem dan een kijkje op de Noloc-site voor een loopbaanadviseur bij jou in de buurt: www.noloc.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *