Loopbaanbegeleiding

slijper23 copyDe ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen,
maar het waarnemen met nieuwe ogen.

Marcel Proust

Na een tijdje schrijven wordt je potlood stomp. Het schrijven of tekenen wordt steeds lastiger. Zo kan het ook in je werk gaan. Ivané Loopbaanperspectief is als het ware de puntenslijper die het potlood weer fijnslijpt. Wij helpen mensen om in hun werk weer een punt te kunnen zetten.
Ooit was je pad duidelijk, je loopbaan leek uitgestippeld. Maar na verloop van tijd kan dat veranderen. Dan vraag je je opeens af of dit wel de weg is. Je wilt een nieuwe koers uitzetten, maar je weet nog niet in welke richting. Of je zit voor je gevoel nog wel op de juiste plek, maar je mist wat inspratie. Soms is dat eenvoudig te verhelpen. Wat nieuwe taken erbij. Of een iets andere invulling van de functie.
Een loopbaantraject bij Ivané geeft je antwoord op vragen als: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Een traject dat zich richt op jouw specifieke situatie. Aan de hand van allerlei oefeningen en gesprekken bepaal je zelf hoe je je werk in de toekomst vorm geeft.

Je krijgt door loopbaanbegeleiding helder waaraan de volgende stap in je carrière moet voldoen. Je leert met andere ogen kijken naar zaken die je al kent.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.