Coaching

cirkelkleinDe essentie van coaching:

Niet alleen het doel is belangrijk,
maar ook de weg die er heen leidt.
J.W. Goethe

Soms heb je behoefte aan extra ondersteuning, behoefte aan een klankbord. Coaching is een uitstekende manier om inzicht te krijgen in de manier waarop je functioneert, inzicht ook in het effect dat je hebt op je omgeving.
Ivané Loopbaanperspectief helpt je bij het beantwoorden van vragen waar je mee zit en bij het maken van keuzes. Waar loop je tegen aan? Wat zijn je kwaliteiten en wat kun je doen om deze nog beter tot hun recht te laten komen?
Een organisatieverandering, een verandering van functie, een conflict met een collega of een leidinggevende; het zijn voorbeelden van situaties waarin je je eigen functioneren en je werkplezier onder de loep wilt nemen. Dat gebeurt het meest effectief met een onafhankelijke coach naast je.

Maatwerk
Coaching is erg persoonlijk en altijd maatwerk. Het helpt je je pad weer helder te krijgen. Om doelen te stellen, maar deze meteen in het juiste perspectief te zien. Samen met je coach van Ivané Loopbaanperspectief stippel je een traject uit om je doelen te bereiken. Coaching helpt je bij het invullen en volgen van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties zijn gesloten.